VIDEO – Nëse dikush të thotë: Ke edhe 5 ditë jetë

Në këtë video sekuencë hoxha i nderuar Ekrem Avdiu flet për vdekjen dhe faktin që jeta një dit deshtëm apo nuk deshtëm do ti...

VIDEO – Raportet me Allahun

Hoxha i nderuar Enis Rama në këtë video flet në lidhje me raportet që duhet ti kemi me Allahun, ju ftojmë ta ndiqni këtë...

VIDEO – Mënyra e të falurit në Xhamia ku krijohet huti

Videoja e radhës shtjellon një çështje që sado kudo krijohen me vite polemika, debate mes myslimanëve në trevat tona, bëhet fjalë për mënyren e...

VIDEO – Si qëndron puna e Hixhames, a është mirë me praktiku

Hoxhallarët e nderuar Bekir Halimi dhe Ahmed Kalaja në këtë video i përgjigjen pyetjes: Si qëndron puna e Hixhames, a është mirë me praktiku?, për...

VIDEO – Namazi në vendet e punës në Gjermani

Hoxha i nderuar Ali Ibrahimi i cili punon dhe vepron në Gjermani në këtë video diskuton çështjen e Namazit në vendet e punës në...

VIDEO – A kam drejtë pa abdest të lexoj ajete të Kuranit që postohen...

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i drejtohet hoxhës Abil veseli...

VIDEO – Në cilën pjesë të trupit të njeriut më shum e gjejn vetën...

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës ka të bëj me botën e xhinëve,...

VIDEO – Gruaja vs Lavirja

Hoxha i nderuar Enver Azizi në këtë video sekuencë me titull: Gruaja vs Lavirja, tregon se akti që bëhet me Haram (në këtë rast me...

VIDEO – A lejohet dhurimi i Organeve

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë Islame, pyetja e radhës ka të bëj me dhurimin e organeve, gjegjësisht...

VIDEO – Këshillë nxënësve që kan probleme me fukarallikun

Hoxha i nderuar Rafet Zaimi në këtë video sekuencë me titullin "Këshillë nxënësve që kan probleme me fukarallikun", këshillon nxënësit që jo rallherë ballafaqohen...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...