Charlie Hebdo tallet: Të krishterët ecin mbi ujë, myslimanët përmbyten!

Derisa Ajlan Kurdi po bënte lajmin në gazetat e ndryshme botërore, fëmija sirian u bë simboli i krizës së refugjatëve, në ndërkohë edhe revista satirike franceze Charlie Hebdo i dha hapësirë kësaj ngjarjeje, por duke u tall me vdekjen e fëmijës.

Tetë muaj pas sulmeve terroriste në qendrën e saj në Paris, revista satirike franceze është përsëri në qendër të vëmendjes me një seri karikaturash kontraverse, transmeton SHENJA.

Duke u fshehur prapa lirisë së shprehjes, përmes dy karikaturave ofenduese, Charlie Hebdo u tall me vdekjen e Ajlan Kurdit, i cili së fundmi u gjet i vdekur në brigjet e bregdetit turk.

Artikulli paraprakXhugumanov: Kriza e refugjatëve do ta fus Maqedoninë në NATO
Artikulli vijuesRefugjatët, Qafirat dhe Munafikat – STATUS