Dënimi me vdekje në mënyrën demokratike

0
469

Në Egjipt pas grusht shtetit nga ushtria ishin dënuar me vdekje 22 deputetë të zgjedhur në mënyrë demokratike të cilët ishin votuar nga populli.

Ushtria e cila erdhi në pushtet nga grusht shteti u përkrah dhe u legjitimua nga vendet perëndimore dhe të lindjes me përjashtim Turqia e cila publikisht nuk e ka njohur qeverinë Egjiptiane si legjitime.

Dje OBI deklaroi se lëvizja Gylen është organizatë “Terroriste” me përjashtim Egjipti i cili e mbrojti dhe u deklarua kundër.

(info islame)