DENOHEN PËR KRIMET E KRYERA NË KOSOVË

0
183

Gjykata e lartë në Nish ka shpallur aktgjykimin për katër pjestarëve të Ushtrisë jugosllave për veprat penale të krimit kundër popullatës civile të kryera në Kosovë në prill të vitit 1999, bëri të ditur sot Fondi për të drejtën humanitare.

Fajtorë janë shpallur oficerët Zllatan Maniq dhe Radeta Radojeviq dhe ushtarët e rregullt Danillo Teshiq dhe Mishell Seregi.kohaislame