Deputetët izraelitë kanë miratuar ligj për dënimin e fëmijëve palestinezët nga 12 vjeç e lart

“Mediat raportojnë se deputetët izraelitë kanë miratuar ligj për dënimin e fëmijëve palestinezët nga 12 vjeç e lart, të cilët kryejnë krime të rënda dhe akte terroriste kundër shtetit izraelit! Ja pra, kësaj i thonë mbrojtje ‘demokratike’ nga ata të cilëve ua ke marrë të gjitha, përfshi edhe të drejtën që ta jetojnë fëmijërinë e tyre! Ku ta dish, mbase së shpejti, deputetët izraelit do miratojnë ligj edhe për dënimin e nënave palestineze, që kanë lindur fëmijët ‘terroristë’, apo për t’i dënuar edhe të palindurit?! Dhe tani paramendoni si do kishte reaguar bota ‘humane dhe e civilizuar’, përfshi këtu edhe properëndimorët tanë mendjendritur, sikur për shembull, një ligj të tillë ta kishte miratuar ndonjë nga shtetet me popullatë të ‘prapambetur’ islame!?”

(Kim Mehmeti)

Artikulli paraprakÇka e ushqen ekstremizmin dhe kush përfiton më së shumti prej tij?
Artikulli vijuesTurp i paparë në Sarandë: pushteti lokal lejon promovimin e perversiteteve në mes të qytetit