Deputeti Gëzim Kelmendi ka arritur një përkrahje të madhe nga gjithë qytetarët Shqiptarë

0
1207

Deputeti Gëzim Kelmendi ka arritur një përkrahje të madhe nga gjithë qytetarët Shqiptarë, kudo nëpër postime në rrjete sociale ai ka pasur mbrojtje dhe përkrahje të madhe sidomos në faqet e mediave të cilat në mënyrë të organizuar shpërndajnë lajme.

Deputeti Kelmendi falënderon dhe motivon qytetaret se duhët të jemi të bashkuar kundër çdo të keqëje që na kanoset dhe ka ardhur koha për ndryshime në vendin tonë, nuk zbrapsemi asnjëherë ndaj askujt për ta thënë të vërtetën.

Kjo ska munguar as në faqen tonë dhe do shihet edhe tani

(info islame)