Dështon parada e homoseksualeve, dominojnë muslimanët

0
210

Edhe pse prej muajsh flitet për këtë aktivitet dhe u bë shumë zhurmë, duket se doli një flluskë sapuni.

Parada gay nuk është mbajtur gjatë ditës së sotme, ndërsa në shesh, shihje vetëm dhjetëra besimtarë myslimanë, që të organizuar në rrjete sociale, kanë dalë të protestojnë për mbrojtjen e familjes.
“Pro familjes, pro moralit, pro jetës”, kanë qenë parullat që kanë mbajtur në duar besimtarët myslimanë, që kanë parakaluar në Bulevard./BS/kohaislame