"Deti i Llapit" me bukuri të rralla natyrore

0
219

Liqeni i Batllavës apo “Deti i Llapit” si dëshirojnë ta quajnë shumë vizitor shtrihet në fshatrat Orllan, Barainë, Ballaban dhe ka një gjatësi 8 km. me gjerësi mesatare 400-500 m. Penda e liqenit përkufizon fshatin Barainë me Batllavën.