Ja si duken Meka dhe Medina nga hapësira

0
632

Këto foto të mrekullueshme të vendeve të shenjta janë bërë nga Kozmonauti rus Anton Shkapler nga Stacioni Ndërkombëtar i Hapësirës.
MEKA
makkah-space

MEDINA
madinah-space

(Islampress)