"Dilinxhilleku i shqiptarëve në humanizëm! "

0
442

Del një femër e bukur e cila kërkon ndihmë për tu shëruar, shpërthen bota e internetit me shpërndarje, madje edhe mediat dhe kompanitë telefonike nuk mungojnë.

Ndërsa del një femër jo e bukur me të njëjtin hall për ta ndihmuar, nuk ndodh as gjysma e interesimit për të.

Allahu i ndihmoftë dhe i shëroft të gjithë hallexhijt.