Do të rritet ndihma sociale?

0
214

Ministri i Punës dhe i Politikës Sociale, Spiro Ristovski, ka informuar sot se pritet që vitin e ardhshëm Qeveria ta realizojë paralajmërimin për rritjen e shumës së ndihmës sociale në të holla, në pajtim me Programin për punën e saj.

“Si Qeveri në suaza të Programit tonë për punë kemi përcaktuar se gjatë vitit të ardhshëm pritet të realizohet rritja e ndihmës sociale në të holla dhe si një lloj mbështetje shtesë deri te qytetarët në kushte të krizës globale e cila normalisht ka ndikim edhe në Maqedoni”, ka deklaruar Ristovski.

Ristovski ka thënë se Qeveria e ndjek gjendjen me rritjen e çmimeve të produkteve dhe derivateve të caktuara dhe theksoi se masat e javës së kaluar për mbështetje të qytetar[ve në vigjilje të sezonit të ngrohjes.kohaislame