Memedi: Lëvizja BESA përkrah çdo iniciativë kundër të keqes BDI-VMRO

Në edicionin special të televizionit Shenja mysafir special ishte, Rexhep Memedi, anëtarë i kryesisë së Lëvizjes BESA.

AI tha se kryesia e Lëvizjes BESA ka marrë vendim që të përkrah çdo aksion që ka për qëllim të luftoj të keqen, që sipas tij e ka një emër e ajo është pushteti VMRO-BDI.

Ai tha se BESA  është e përcaktuar për demokratizimin e vendit dhe sigurimin e lirisë së plotë dhe të drejtave të shqiptarëve në Maqedoni.

Ja dhe intervista e plotë:

http://www.almakos.com/memedi-levizja-besa-perkrah-cdo-iniciative-kunder-te-keqes-vmro-bdi/

Artikulli paraprakNdërroi jetë mundësi Amir Rexhepi
Artikulli vijuesGashi: BDI-në dhe VMRO-në vetëm Rusia i përkrah për zgjedhjet