Dogana e Kosovës mbyll një kazino të madhe në Ferizaj

Dogana e Kosovës së bashku me Policinë e Kosovës dhe ATK’në kanë organizuar një aksion për kontrollimin e lojërave të fatit në Komunën e Ferizajt.

Kazinoja në fjalë kishte 49 aparate dhe dy roleta.

Dogana e Kosovës mbrëmë në bashkëpunim me Njësinë e Krimeve Ekonomike të Policisë së Kosovës kanë bastisur disa kazino në Prishtinë. Ndërsa dy ditë më parë kishin ndërmarrë një aksion për kontrollimin e lojërave të fatit në Skenderaj.

Artikulli paraprakDrenica kërkon hise në PDK, propozohet ta ketë një ministër në Qeveri
Artikulli vijuesBankat dhe OJQ’të obligohen t’i detektojnë transaksionet e dyshimta