E verteta e kësaj fotoje e cila është postuar në faqet islamo-turkofobe.

E verteta e kesaj fotoje e cila eshte postu ne faqet islamo-turkofobe.

Me 31 mars 1909, nje delegacion peseanetaresh i parlamentit osman ne krye me Esat pashe Toptanin ,shkuan ne sarajet Jelldez per ta shkarkuar nga froni S.Abdylhamitin…

Plisabardhet qe i shihni ne foto te lidhur me zinxhir ishin FEDAITE apo truprojet e Sulltan Abdylhamitit, te cilet deri ne fund nuk e dorezuan sulltanin tek xhonturqit.

Sulltani nuk deshi gjakderdhje mes vellezerve dhe i urdheroi te dorezohen dhe te q’armatosen,siq i shihni ne foto .Nuk ka kurfare dhune mbi ta ,veshjet dhe plisat e tyre jane te bardha dhe te pasterta.

#SHPËRNDAJE

Artikulli paraprakNë konferencën e Londrës Evropa e njihte Shqipërinë si Republikë Islame
Artikulli vijuesErdogani trondit grekët: Selaniku është zonë turke