Edhe një pamje shokuese e vrasjeve të fëmijëve në Siri

0
157

Një Sirian duke e përshendetur vajzën e tij të dashur .. dhe duke i marrë erën e aromes së saj para se të vdes.

Nuk ka dyshim se Siria çdo ditë po përjeton dhimbje e dhunë. Çdo predhë po shuan ëndrrat e çdo fëmiju e të rinjëve nga djemë e vajza të Sirisë.
Nu ka dyshim se fotografia e paraqitur në videon që e ka dërguar një aktivist sirian, i shtrirë përmbi trupin e fëmijut të vet të vrarë, dëshmon për masakrat që po i bën ushtria qeveritare e Asadit.
Videon në fjalë aktivisti sirian e ka postuar nga ngjarja që ka ndodhur në periferi të Damaskut.
Në video shihet Husejn Asfur, babai që kishte përqafuar vajzën e tij Meram, duke qarë përmbi trupin e saj, dhe duke u lutur që ta lënë ta merr erën e aromës së saj për të fundit herë. /mszh/Sh.Hulaj/kohaislame