Eksperiment social me fëmijët në park

0
211
Cdo ditë në botë kidnapohen rreth 700 fëmijë, qe do të thot rreth cerek milioni në vit.
 
Në një eksperiment social, një i djalosh kërkon nga nënat e fëmijeve në një park lodrash, që t’ja lejojnë ta joshë fëmiun dhe ta shpërqëndron nga kujdesi i prindit. Kur ai u lejua të eksperimenton me fëmijët e tyre rezultati është tepër i frikshëm. Pothuajse cdo fëmij joshet dhe harron që prindi e ka këshilluar që mos të shkon pas personave të panjohur. Këtë duhet ta keni parasysh edhe për femiun tuaj, ai mund të jetë viktim e ndonjë përfituesi mashtrues.
 
Ndiqni videon
 
Djali  Jam Xhou, jam duke bërë një hulumtim social, sa herë i flisni femiut tuaj që nuk duhet të shkon pas personave te panjohur?
 
Nëna: Cdo ditë!
 
Djali “A besoni qe fmiu juaj do joshet pas meje dhe do ju harron juve,
Nëna: Jo nuk e besoj, provoje ….
 
Rezultati femiu e harron prindin…”/Mszh