Emrat myslimane Sara dhe Melisa në mesin e emrave më të vendosura në vitin 2015 në Maqedoni

0
2445

Sipas të dhënave të Drejtorisë së Udhëheqjes së Librave Amzë për vitin 2015 në Maqedoni, prindërit kanë vendosur që të vendosin emra të tilla si Sara, Melisa, Sofija, Lana, Mihaela, transmeton zhurnal.mk

Emrat specifik të vendosura në vitin 2015 tek foshnjet e porsalindura janë Fatma, Mevlan, Bisera dhe Denucija.
Qindra fëmijë të cilët kanë lindur vitin e kaluar kanë ka dy emra.