Erdogan i drejtohet Perëndimit

0
1184

Erdogan i drejtohet Perëndimit:

“Hartën rrugore do ta përcaktojë qeveria e këtij vendi. Askush të mos na caktojë ndonjë kalendar, askush të mos përpiqet të caktojë hartën tonë rrugore. Hartën rrugore e përcakton qeveria e këtij vendi, e përcaktojnë organet dhe institucionet e këtij vendi. Tani këta (Bota Perëndimore) ngrihen dhe na caktojnë neve hartë rrugore. Prej kur jeni bërë miq të Turqisë, kur e keni ofruar ndihmën e duhur? Të gjithë prisnin fundin e suksesshëm të tentativës për grusht shteti më 15 korrik. Të gjitha informacionet e këtyre na kanë ardhur”