Erdogan në takim me selefiun Omar Sulejmanin

Një nga ligjëruesit më të njohur Omar Sulejman nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ishte i ftuar në hapjen e xhamisë nga qendra e Dianetit të Turqisë. Ai tregon se është takuar me Presidentin Erodgan, ku sipas Omarit, presidenti kishte bërë shaka me gjatësinë e tij, pasi të dy janë të gjatë. Erdogan i kishte thënë: “Ti je personi më i gjatë. Me çfarë të kanë ushqyer prindërit”, duke bërë një shaka të këndëshme ashtu si duket nga fotografia.
Omar Sulejman është një mësues i dashur mbi historinë Islame dhe një ndër ligjëruesit më elokuent në SHBA./KohaIslame

1 2 3 4 5

Artikulli paraprakPushkini ndiente simpati për Kur’anin
Artikulli vijuesJa lista e deritanishme e politikanëve që kanë fshehur miliardat në Panama