Është ulur numri i refugjatëve gjatë ditëve të fundit

Numri i refugjatëve që kalojnë në vendin tonë për disa ditë me radhë ka shënuar ulje, gjegjësisht stagnim të numrit që nuk tejkalon 3.000 njerëz, transmeton zhurnal.mk

Sipas evidencës së Kryqit të kuq ndërkombëtar dhe organizatave jo qeveritare, në periudhën brenda 12 orëve të fundit, të llogaritur nga ora 19 e deri në ora 7 në mëngjes, në kampin pranues në Gjevgjeli për në Tabanoc janë nisur 3.000 refugjat të cilët si mjet transportues kanë përdorur tri trena special që nisen nga platforma në kamp si dhe autobus dhe taksi vetura që vijnë nga parkingu tek ura e Lumit të thatë
Artikulli paraprak“Islami, ateizmi dhe modernizmi” i Zhizhek botohet edhe në maqedonisht
Artikulli vijuesQy Qy Qy – Shoqata për mbrojtjen e kafshëve”EDEN” kërkon që të mos therren kurbanët