Qy Qy Qy – Shoqata për mbrojtjen e kafshëve”EDEN” kërkon që të mos therren kurbanët

Shoqata për mbrojtjen e kafshëve dhe ambientit jetësor” EDEN “ përmes një komunikate me shkrim kërkoi që të mos therren kurbanet

“Është koha që religjioni të evoluoj. T`i heqim praktikat pagane që nuk kanë vend në botën e civilizuar. Bota jonë sot po përballet me luftë, me uri dhe me pasoja serioze nga ndryshimet klimatike. Të ndihmojmë dhe të jemi njerëz e jo vrastar serik. Fëmijët tanë po dëshmojnë më shumë dhunë, le t`ia mësojmë paqen dhe bashkë ndjenjën.
Nesër është Kurban Bajrami, festa më e madhe e muslimanëve dhe dita kur mijëra kafshë do të therren nëpër rrugë e tregje të Maqedonisë në emër të religjionit. Ju lusim që këtë Kurban Bajram ta ndaloni gjakderdhjen. Jo për Kurban Bajram”, kërkuan nga shoqata për mbrojtjen e kafshëve EDEN
– E pyesim ktë shoqatë ku jeni ju që ta mbroni NJERIUN ? Fëmijtë sirian, refugjatët Sirian?!!
Artikulli paraprakËshtë ulur numri i refugjatëve gjatë ditëve të fundit
Artikulli vijuesMbi 50 përqind e shqiptarëve të Maqedonisë nuk i besojn asnjë politikani!