Facebook Phone

HTC njofton se është duke punuar në versionin e ri të telefonit të dedikuar për Facebook.

Telefoni i ri, HTC Facebook, do të ketë një platformë e cila do të jetë ekskluzive vetëm për rrjetin social, duke integruar të gjitha funksionet të cilat i ofron Facebook.

Asnjëri nga këto modele të mëparshme, HTC ChaCha e HTC Salsa, 
nuk kishin ndonjë popullaritet të madh në treg, prandaj është interesante të shihet se në çfar modeli janë duke punuar tani, Facebook dhe HTC.