Fëmijët, burim informacioni internetin, jo median

TIRANË– Rreth 68 për qind e fëmijëve në kryeqytet kanë pranuar se interneti zë kohën më të madhe ditore të tyre. 
Sipas një sondazhi të kryer në 500 fëmijë të shkollave të mesme dhe 9-vjecare në Tiranë, të anketuarit kanë treguar se burimi i informacionit nuk është media, por interneti. 
Fëmijët janë shprehur se programet televizive në përgjithësi nuk u përgjigjen kërkesave të moshës së tyre. 

3 të pestat e fëmijëve thanë se e përdorin internetin disa herë në ditë ndërsa vetë 1 e pesta e përdor një herë në ditë. 

Sipas fëmijëve, frekuentimi i rrjeteve sociale ishte qëllimi kryesor i përdorimit të internetit. 

Media më e preferuar për fëmijët mbetet televizioni dhe gjysma e të anketuarve kishin deklaruar se shikonin television 1 deri në 3 orë në dotë, kurse 19 për qind e fëmijëve shihte më shumë se 3 orë në dite televizion. /Balkanweb/kohaislame/

Artikulli paraprakFormë e tuberkulozit rezistent ndaj ilaçeve
Artikulli vijuesAparat që peshon vetëm 11 gramë