Fillon simpoziumi ndërkombëtar i Zgjimit Islamik dhe çlirimit të Palestinës në Indonezi

0
187

Në prag të ditës ndërkombëtare të Kudsit, ka filluar simpoziumi ndërkombëtar i zgjimit islamik, çlirimit dhe pavarësisë së Palestinës në Indonezi ditën e hënë në Xhakarta, kryeqytetin e këtij vendi.
Në këtë simpozium, mendimtarët dhe analistët do të diskutojnë në lidhje me të ardhmen e Palestinës dhe mënyrat për çlirimin e këtij vendi duke marrë në konsideratë edhe valën e zgjimit islamik që ka përshkruar rajonin e LM.

Pritet gjithashtu që ditën e premte që përkon me ditën e pavarësisë së Indonezisë të mbahet ceremonia e ditës së Kudsit në Xhakarta.