Flamuri malazez i zënë si trofe lufte nga ushtarët turq në mbrojtjen e Shkodrës

Flamuri malazez i zënë si trofe lufte nga ushtarët turq në mbrojtjen e Shkodrës.

Turqit së bashku me Shqiptaret luftuan dhe e mbrojtën për më shumë se 6 muaj me sukses Shkodrën.

Artikulli paraprakKorrupsioni i programeve televizive si fatkeqësi
Artikulli vijuesMajklli – Sa keq kurkush nuk reagon kur sulmohen vendet Muslimane