Gashi s’e ka ndër mend të japë dorëheqje

0
122

Rektori Ibrahim Gashi ka thënë se nuk e ka ndërmend që të japë dorëheqje. Ai ka theksuar se pamjet e ditëve të fundit nuk i kanë pëlqyer, mirëpo e ka kuptuar policinë për punën profesionale që e ka bërë.

Sidoqoftë, ai thotë se në krye të këtij institucioni do të qëndrojë vetëm që të ndihmojë ta kapërcejë këtë fazë të vështirë që po kalon.

“Dorëheqja është akt moral gjithkund në botë dhe nuk e kontestoj. Mirëpo, kam një obligim që dje më ka dhënë senati dhe bordi i UP-së. Ata më kanë thënë se duhet të vazhdoj të punoj për shumë arsye”, ka deklaruar Gashi në një intervistë dhënë RTV 21-shit./kohaislame