Gjatë njëzet e katër orëve janë dhënë 1.208 vërtetime për refugjat

Gjatë njëzet e katër orëve të fundit janë dhënë gjithsejtë 1.208 vërtetime për nënshtetas të huaj, prej të cilëve 505 janë meshkuj, 244 gra dhe 459 fëmijë me prindër, transmeton zhurnal.mk

Ashtu si informuan nga MPB, sipas nënshtetësisë së personave që kanë marr vërtetime më të shumtë janë nënshtetasit nga Siria, 605, Afganistani 443 dhe Iraku 160.
Artikulli paraprakNë garë për Çmimin Nobel edhe banorët e ishujve grekë
Artikulli vijuesJu sjellim 60 ide kreative për koçake të pulave