Hoxha Omer Berisha përkujton pak për të këqija e pirjes së alkoolit në Beer Fest në Prishtinë

0
498

Allahu ka thënë:

“Me të vërtetë, shejtani me pije alkoolike dhe me bixhoz dëshiron që të fusë në mes jush ‪#‎armiqësi, ‪#‎urrejtje, t’ju shmangë juve nga të ‪#‎kujtuarit e Allahut dhe ‪#‎kryerjen e namazit. Prandaj, a do të shmangeni?” Maide 91

(Shkruan Hoxha Omer Berisha në profilin e tij në Facebook)