Google Maps, pamje në 45 shkallë

Gjatë kësaj jave, Google ka filluar të lëkund imazhet më të reja të shërbimit të saj, Google Maps, duke u siguruar përdoruesve një pamje më tri-dimensionale për eksplorimin e 13 qyteteve amerikane dhe 2 vendeve tjera ndërkombëtare.
Këto qytete , shtete që ofrojnë pamje në 45 shkallë brenda Google Maps, janë: Adelaide, Australia; Cordoba, Argjentina, lokacionet brenda SHBA’ve, si Atlanta, Canyon Lake, Charleston, Dallas, Houston, Lakeland, Lubbock, Orlando, Port Charlotte, Roanoke, San Luis Obispo, Smyrna, dhe Walker.

Për ta përdorur versionin e ri të shërbimit, ju duhet ta lejoni instalimin e ri të Google Maps, dhe më pas të përdorni shërbimin i cili i rrotullon qytetet në 45 shkallë. /Telegrafi/kohaislame

Artikulli paraprakMEHMET AKIF ERSOJ
Artikulli vijuesMësimet që nxjerrim nga namazi (13 Dobi)