HACKERAT HYJNË NË TË DHËNAT E SHTËPISË SË BARDHË

0
130

Sistemi informativ i Shtëpisë së Bardhë u bë objekt i një sulmi të hackerave të cilët mendohet të jenë kinezë, madje thuhet se janë afër qeverisë së Pekinit.

Sipas blogut , “The Washington Free Beacon”, piratët e internetit kanë dhunuar dhe kanë përdorur sistemin ushtarak për komandat nukleare të presidencës.

Siç informon noa.al lidhur me këtë sulm nga ana e administratës Obama sigurohet se sulmi u identifikua shpejt dhe se nuk pati rrjedhje të të dhënave.kohaislame