Hakerët shija thyejnë llogaritë e Skype

0
191

Faqet e shërbimit të IP-telefonisë së Skype janë thyer nga hakerët shiit te grupit “Ushtria elektronike siriane”.
Ata kanë vendosur në faqet e thyera njoftimin me kërkesën për të mos përdorur e-mail e Microsoft – kompanisë që zotëron Skype.
Në njoftimin e sipërpërmendur theksohet se Microsoft ia transmeton të gjithë informacionin e përdoruesve shërbimeve të fshehta qeveritare.
“Ushtria elektronike siriane” është një grup hakerësh shiit te lidhur me “Hezbollahun” që mbështesin Diktatorin sirian Bashar El-Essed. Hakerët sulmojnë rregullisht faqet e botimeve kryesorë botërore dhe kompanive të mëdha.