Haradinaj: Kemi me investu në tërë vendin, edhe në veri

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj deklaroi në seancën e Kuvendit të Kosovës se, Qeveria e Kosoves gjithnjë do të ndajë mjete për vendin dhe për çdo fushë, e të njëjtën gjë do e bëjë edhe për pjesën veriore të vendit.

Mirëpo i menjëhershëm ishte reagimi i Avdullah Hotit, nga LDK-ja, duke thënë se rezervat e buxhetit që shpenzohen për çështje të paparashikuara janë në rregull, por shpenzimet që nuk janë në proporcion me këtë gjë, e që sipas tij ka të tilla, janë në kundërshtim me ligjin.

Artikulli paraprak16 mijë kosovarë hoqën dorë nga shtetësia
Artikulli vijuesOda Ekonomike e Kosovës mirëpret marrëveshjen për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re”