Harta e vendeve më të sigurta në botë

0
1069

Finlanda është vendi më i sigurt në botë, nëse jeni duke shikuar për të shkuar dikund ku nuk keni rrezik.

Sipas raportit global të Udhëtimit dhe Turizmit i bërë nga Forumi Botëror Ekonomik, këto janë disa nga vendet më të sigurta.

safestcountries

Vendet më të sigurta dominojnë në Evropë, ndërsa me më pak siguri janë Amerika Latine, Afrika, Azia dhe Lindja e Mesme.

Kjo është harta me vendet më të sigurta:the-safest-countries-in-the-report-safety-and-security-chartbuilder

Katari është vendi i dytë më i sigurt, i ndjekur nga Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Islanda.

Ndërsa Nigeria e mban nivelin më ulët të sigurisë në raport.

Kjo është harta e vendeve me nivelin më të ulët të sigurisë:

the-safest-countries-in-the-report-safety-and-security-chartbuilder

Mbretëria e Bashkuara është pozicionuar në vendin e 63të nga 134 vende, ndërsa Shtetet e Bashkuara në vendin e 73të. Këtë janë të dhëna alarmuese për këto vende!/KohaIslame