Hedhet drite mbi manipulimin e rankimeve te App Store

0
196

Nje imazh shqetesues i cili tregon nje punonjese e cila po manipulon rankimin e App Store ka bere xhiron e botes duke na dhene nje “grimce” te rralle nga bota e rankimit fals te aplikacioneve dhe te shkarkimeve.

Fotoja, e cila u shkarkua fillimisht nga faqja e medias sociale, Weibo, nen dicituren “Punonjesja e palodhur ne manipulimin e renditjes se App Store” tregon nje grua kinese e ulur perpara nje paneli me after 100 iPhone.”

Nese gruaja ne foto vertete po manipulon rankimin, ajo po cinstalon dhe po ri-instalon aplikacionet ne secilin nga aparaturat per te mbeshtetur rankimin e shkarkimeve (download) te tyre. Fotoja tregon nje foto te rralle nga bota klandestine e manipulimit te App Store, nje ceshtje me te cilin Apple ka luftuar ne te kaluaren per ta zhdukur.

 

Marre nga Yahoo.com