Hoda: Luftën e bëjnë heronjtë, e shfrytëzojnë matrapazët!

0
187
“Në luftën e 2001-ishit fshiheshin pas gërkmushkave, tash paraqiten si komandanta!”, thotë kreu i OVL-UÇK (Maqedoni), Besim Hoda, në emisionin Zona e Debatiti në TV Globi.
 
 
Në këtë intervistë ai ka se në Maqedoni është e vërtet thënia e Viktor Hygës: “Luftën e bëjnë heronjtë, kurse e shfrytëzojnë matrapazët”.
 
Ai po ashtu ka theksuar se njëri ndër komandant kryesor të UÇK-së, Xhezair Shaqiri – Hoxha është lënë maleve, kurse ende nuk është zbardhur vrasja e Harun Aliut dhe katër ushtarëve të vrarë në Brodec.