Hoxhë Jusuf Hajrullahu sqaron një video me titull “Selefijtë e Sodit” nga Mulla Jakupi (r.a).

Pas plasimit të ilahisë së bukur nga Adem Ramadani që ja ka kushtuar Mulla Jakupit (Allahu e shpërbleftë me Xhenet) sikur hiena dolën në pah disa zemër prishur me emra të fshehur (Maturidi, Hanefi, Eshari) duke sulmuar myslimanët me gojët e tyre dhe e gjithë kjo duke u fshehur pas Hoxhës së nderuar Jakup Asipi, se gjoja Mulla Jakupi ka pasë mendimet e njejta me këta zemër prishur, ata postuan edhe videon “Selefijtë e Sodit” por ja këtu ne postojmë një video që sqaron bukur Hoxha i nderuar Jusuf Hajrullahu, ndërsa përqarësit mbeten përaqes:

Artikulli paraprakNuk debatoj me kingja – Hoxhë Bekir Halimi sqaron një inçizim të Jakup Asipit (r.a)
Artikulli vijuesÇka tha Mulla Jakup Asipi për një ilahi të Adem Ramadanit (video)