HRW: Dëbimi i palestinezëve është një krim lufte

0
128

Human Rights Watch i ka bërë thirrje Izraelit që ti ndërpresë menjëherë operacionet e paligjshme për prishjen e banesave dhe shtëpive të palestinezëve në territoret palestineze, duke e konsideruar këtë akt si një krim lufte.

Sipas organizatës, vetëm nga 19 gushti i këtij viti, kanë mbetur pa stresë 79 palestinezë. /a.online/kohaislame