I ja poshtërojë Nënën, Allahu e poshtërojë atë para krejtve!

Allahu prollongon, por nuk harron, i a poshtërojë Nënën, Allahu e poshtërojë atë para krejtve

Ky oficeri është gjeneral Ylkeri i forcave ushtarake të Turqisë në të kaluaren.

Në foto shihet se si e përzen një plakë nga rendi ku ishin të ulura familjet e kapitenëve përshkak të mbulese (Paramendo si është ndjenja me ta përjashtue dhe nënqmue dikush Nënën para krejtve).

Ajo është Nena e një kapiteni që falë 5kohët Namaz dhe rasti ka ndodhur gjatë një feste shteterore.

Ky gjeneral tani është në burg të përjetshem për shkak se ishte nga puçistet.

Ndërsa Kapiteni i biri i kësaj plake, ishte njeri nga ata që i ndihmuan qeverisë turke kundër puçisteve.

Allahu është më i madhi, nuk ka lojë me Zotin

  • info islame
Artikulli paraprakMesazhi nga i biri i Bin Ladenit ekspozon planin e Iranit për të ringjalluar Al-Kaedën
Artikulli vijuesOperacione kundër talebanëve në Afganistan, 27 të vrarë dhe 18 të plagosur