I tha: Ju Muslimanët jeni të papastërt

Në një nga shtetet e Evropës një Musliman po merrte abdes.

Papritmas brenda hyn një jehudi dhe iu drejtua duke i thënë:
Ju muslimanët jeni të papastër dhe jo vetëm kaqë por ju i vendosni edhe këmbët tuaja të papastërta në një vënd të pastërt ku ne i shpërlajmë duart dhe fëtyrat tona.

Muslimani me butësi iu përgjigj: Më fal , sa herë në ditë e shpërlani fëtyrën ju?
Jehudiu i çuditur iu përgjigj: një herë në mëngjes por nëse e kërkon nevoja gjatë ditës mund të ndodhë që ta shpërlajë edhe një herë.

Muslimani iu përgjigj: Ne Muslimanët i shpërlajmë këmbët tona pesë herë në ditë, prandaj të lutem më trego kush është më e pastërt: Këmbët e mia apo fëtyra yte.

Artikulli paraprakËshtë koha që shqiptarët e Maqedonisë t`i kthehen problemeve ekonomike
Artikulli vijuesAkademiku Bexheti thotë se qeveria e Gruevskit varfëroi shqiptarët!