I vetmi sahabi, qe i permendet emri ne Kur’an, eshte Zejd ibn Harithe. Pse valle? A thua kot? Jo!

I vetmi sahabi, qe i permendet emri ne Kur’an, eshte Zejd ibn Harithe. Pse valle? A thua kot? Jo!

Nje nga arsyet eshte se ai i sherbeu Muhammedit a.s.

Artikulli paraprakTurqi: Emërohet imam i rregullt në Aja Sofi
Artikulli vijues“Ne hamë mish derri dhe pimë alkool” – thotë ministrja