Interesim i ulët në Malin e Zi për Haxhin

Qytetarët e Malit të Zi këtë vit kanë shfaqur interesim dukshëm më të vogël për të udhëtuar në vendet e shenjta të muslimanëve Mekë dhe Medinë, për të kryer ritin e Haxhit, shkruan Anadolu Agency (AA).

Numri i besimtarëve të paraqitur këtë vit është vetëm 47 që paraqet rënie drastike të interesimit. Njëjtë si në vitet e kaluara edhe këtë vit pagesa është 3.200 euro.

Artikulli paraprakShqiptari mbyti gruan e tij sllovake me rrip pantallonash – del para gjyqit
Artikulli vijuesShkup: Në zonat shqiptare mungon ndihma e institucioneve