iPhone apo Samsung? Kush do te fitoje? (Video)

0
508

Telefonët e menqur të dy kompanive të iPhone dhe Samsung janë testuar se cila po del fituese në garën me futjen e tyre në Coca Cola dhe ngrirjen e tyre në frigorifer.

Për më shumë ndiqeni videon në vazhdim./Kumti.com