Irak: Nga sulmet me bomba – së paku 38 të vrarë

0
133

Nga një valë e sulmeve me bomba në kryeqytetin Bagdad të Irakut, janë vrarë së paku 38 vetë dhe plagosur dhjetëra të tjerë.

Ka raporte se së paku shtatë sulme me bomba në Bagdad janë kryer mbrëmë vonë.

Agjencia Reuters njoftoi se sulmet ndodhen në lagjet me popullatë shumicë myslimane shiite, por edhe në ato me popullatë shumicë sunite.

Nga dhuna në Irak, deri tash këtë vit janë vrarë më se 6 mijë njerëz.