Islamofobat shqipfolës jan duke plasë pas fitores të Sulltan Erdoganit

Se sa e rëndësishme ishte fitorja e Erdoganit dje tregon edhe mllefi i sotshëm i Islamofobave shqipfolës.

Të ashtuquajtur intelektual, disa gazetarë dhe disa ftyra publike tjera shqipfolëse prej mbrëmë poashtu edhe sot nuk kan të ndalur postimet e tyre në rrjetet sociale Anti Erdogan, kuptohet gjithmonë duke u fshehur pas arsyes kombëtare.

Ata siduket jan mësuar që liderët shqiptarë (Tiranë, Pishtinë, Tetovë) ti rrjepin dhe ti lënë pa bukë andaj nuk e duan një Lider si Erdogani që ekonominë Turke e ngriti në një ndër më të fuqishmit në botë!

“Na vjen keq” të nderuar koha juaj ka kaluar tash Drejtësia po vjen!

Artikulli paraprakFitore e madhe e Bossit!
Artikulli vijuesNurxhitë edhe ISIS-i bashk kundër Erdoganit