Nurxhitë edhe ISIS-i bashk kundër Erdoganit

Pos Islamofobave edhe dy ekstremet tjera Xhemati NURXHI dhe ata që duan ISIS-in nuk e kan pritur mirë lajmin e fitores madhështore të Erdoganit, rrjetet sociale jan të mbushura me fyerje ndaj personalitetit të Erdoganit, kjo dëshmon edhe njëher se rruga mesatare është ajo rrugë e drejtë.

Artikulli paraprakIslamofobat shqipfolës jan duke plasë pas fitores të Sulltan Erdoganit
Artikulli vijuesUrime gjith Ummetit, Zanafila e Hilafetit