Ivanoviq: Kosova është çështje e identitetit serb

0
166

Sekretari në të ashtuquajturën ministri për Kosovën Oliver Ivanoviq ka deklaruar sot në Graçanicë se Kosova është çështje e identitetit serb.

“Kosova është çështje e madhe e rëndësishme që do të zgjidhet e qeveria e Kosovës, cilado qoftë ajo duhet të mendojë edhe për këtë hapësirë si për një çështje të saj të hapur dhe si prë një çështje që dueht zgjidhur”, ka thënë ai, njoftojnë medie serbe./koha/kohaislame