Ja çfarë mësojnë nxënësit e klasës së 7-të në Shqipëri!

Sandra po ecte me Landin, kur ky filloi ta ngacmonte. Ajo heshti. Pastaj e çoi tek një shtëpi e braktisur dhe ajo hyri. Pastaj ajo luftoi, por nuk e mundi dot forcën e djalit…

Kjo është një histori, që një lexues i yni na e ka dërguar marrë nga libri “Biologjia dhe Edukimi Shëndetësor 7”, në Shqipëri, që jo vetëm nuk ka të bëjë me mësimet e biolgjisë së trupit, por kalon edhe atë çfarë bisedon një e abuzuar me psikologen e saj.

Këto janë matrialet që u servohen  nxënësëve të shkollave fillore në Shqipëri, që me të vërtet nuk dihet se si vallë këto tekste bëhen pjesë e insitutcioneve publike./KohaIslame

2 1

Artikulli paraprakOpinion: SHQIPONJA DHE KRYQI
Artikulli vijuesShkencëtari që luftoi Ebolan, eliminohet nga gara për rektor