Ja çfarë ndodhi në Siri derisa mbahej debati presidencial në Shtetet e Bashkuara

0
438

Të hënën në mbrëmje, ishte debati i parë presidencial mes Donald Trump dhe Hillary Clinton

Shumë njerëz ngriten një pikë, që është e rëndësishme për botën por nuk ishte temë në atë debat.

Në fakt, në të njëjtën ditë, ambasadori i Britanisë në Kombet e Bashkuara u largua nga një sesion urgjent në Këshillin e Sigurimit pasi akuzoi Rusinë që ka bërë krime lufte.

Këto ditë kanë qenë prapë të përgjakshme për banorët e Alepos, ku sipas KB vetëm këtë javë janë vrarë 213 njerëz në Aleppo dhe 139 në lindje të Aleppos.

Spitalet janë të stërmbushura, ku nuk ka vend për njerëzit që kanë nevojë por edhe stafi i mjekëve nuk mund të kryen punën tamam. Ndërsa krejt kjo u la në heshtje në debatin presidencial në Shtetet e Bashkuara./KohaIslame