Ja çfarë tha Bill Clinton për muslimanët

0
514

”Nëse jeni Muslimanë dhe e urreni terrorin dhe e doni paqen, ju lutemi qëndroni në vendin tuaj Amerikë, sepse na duheni ta ndërtojm së bashku të ardhmen”

Bill Clinton