Ja çfarë thoshte për shqiptarët Sulltan Abdul Hamit II

“Shqiptarët janë një popull që kanë nivele të thella të besnikërisë, trimërisë, ndershmërisë dhe janë një popull krenar.”

(Sulltan Abdul Hamit II)

Artikulli paraprakTregim – Përmirëso të metat tua para se t’i përmirësosh të metat e të tjerëve.
Artikulli vijuesAdriatik Kelmendi: Sapo ia bëra unfriend një tipit që shkruante: Mos i lejoni fëmijët ta festojnë Halloween'in.